Uppdatering om HSB Bospar Cup

IFK Uppsala avser att genomföra HSB Bospar Cup som planerat helgen den 14-15 mars. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har även uppmärksammat Regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster med flera än 500 personer. Under HSB Bospar Cup brukar det i regel uppehålla sig cirka 100-150 personer i Anders Diös-hallen. Vi bedömer därför i dagsläget att turneringen kan genomföras. Det står naturligtvis föräldrar som inte delar denna uppfattning fritt att hålla sina barn hemma.

Annars är det influensatider och alla ombeds att vara noga med att till exempel tvätta händerna och inte dela vattenflaskor eller annat som kan sprida virus och förkylningar. Vi vill även be dem av er som känner sig småkrassliga att överväga att stanna hemma. Vi vill ha spelare, ledare och publik friska!

Vi vill avslutningsvis påminna om vikten av att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ni hittar dessa på https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/fragor-och-svar-om-nytt-coronavirus.