IFK Uppsala startar medlemsfond

IFK Uppsala är en idrottsförening som vill ta ett socialt ansvar. Vi vill bidra till att bryta utanförskap, främja integration och ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid. Vi har därför startat en medlemsfond, ur vilken behövande föreningsmedlemmar kan ansöka om ekonomiskt stöd.

Stödet, som betalas ut direkt till föreningen, ska ge den sökande möjlighet att betala avgifter eller införskaffa utrustning som krävs för att kunna bedriva verksamhet i IFK Uppsala. Ansökan sker genom att fylla i ett formulär på officiella hemsidan.

– Vi verkar för att vår verksamhet ska vara tillgänglig för alla; även för de som kanske inte har råd. Det här är ett sätt att visa att alla är välkomna till IFK Uppsala, säger föreningens ordförande, Per Agius.

Fonden kommer att finansieras genom bidrag från bland annat näringsliv och privatpersoner. För en tid sedan tilldelades IFK Uppsala ”Näringslivets och Uppsala kommuns jubileumsstipendium” om 20 000 kr. Styrelsen har beslutat att beloppet i sin helhet ska tillfalla medlemsfonden.

Kontakta oss gärna om du eller ditt företag vill stötta vår verksamhet.
» Besök medlemsfondens sida
» Stöd IFK Uppsala medlemsfond

KONTAKT
Per Agius
Tfn: 073-576 65 70
E-post: per.agius@ifkuppsala.se

Martin Löfgren
Tfn: 070-533 36 20
E-post: martin.lofgren@ifkuppsala.se

Åsa Thelander
Tfn: 070-727 14 29
E-post: asa.thelander@ifkuppsala.se