Gränby FK vann IFK Uppsala Indoor Cup

Anders Diös-hallen har under totalt fyra dagar fyllts av ungdomar från 70 lag när IFK Uppsala för 45:e året i rad genomförde sin traditionella pojklagsturnering. Utöver de många uppländska lagen deltog även lag från Stockholm, Västmanland, Gästrikland och Åland.

I P08, P09 och P10 genomfördes inget slutspel, men däremot bjöds på många välspelade matcher de tre dagar som dessa klasser genomfördes.

Den äldsta klassen, P07, som avgjordes på söndagen bjöd på dramatik i finalen och det blev till sist Gränby FK som vann finalen mot IFK Lidingö Blå med 1-0 efter förlängning. Inledningen var ganska jämn, men sedan tog IFK Lidingö över allt mer. De spelade bra och skapade chanser, men fick inte in bollen. 0-0 vid full tid, och fem minuter in på förlängningen avgjorde sedan Gränby med ett distansskott.

Arrangerande IFK Uppsala vill tacka alla spelare, ledare, domare, funktionärer och publik som på olika sätt bidragit till att skapa ett trevligt arrangemang och med en härlig entusiasm på läktaren, och inte minst tack till Mathuset Lotta Svärd.