Ungdomscuperna flyttar till Fyrishov

Efter beslutet att stänga Anders Diös-hallen kan vi nu meddela att
Intersport Indoor Cup och HSB Bospar Cup kommer att genomföras i Fyrishovs moderna sporthallar. Utöver ändringen av underlag från konstgräs till sporthallsunderlag och storleken på spelplan (40x20m) samt bolltyp kommer inga ändringar att göras, d.v.s. det är samma spelregler som meddelats i inbjudan till cupen.

Speldagar för varje respektive åldersklass blir:

Intersport Indoor Cup
P02 spelar söndag 8 mars
P03 spelar lördag 7 mars

Speldagen den 1 mars har vi tyvärr tvingats stryka vilket medför att det utöver fredag 6 mars (kväll) kan bli aktuellt med spel för P04 och P05 lördag 7 mars eller söndag 8 mars. Strykningen av 1 mars som speldag kan i värsta fall innebära att vi tvingas avboka redan anmälda lag som fått bekräftelse på spel i cupen.

HSB Bospar Cup
F02 spelar lördag 14 mars
F03 spelar söndag 15 mars
F04 spelar antingen lördag 14 mars eller söndag 15 mars

Alla anmälda lag har fått mejl med information om cuperna, och en begäran om att snarast meddela om man kommer att delta i cupen.

Om Fyrishov
Fyrishov är Sveriges mest besökta arena och femte största besöksmål. Verksamheten består av bad, sport, event, möten och rekreation.

Arenan omfattar dels idrottshallar för idrott, mässor, möten, event och specialutrustade idrottshallar samt en badanläggning med äventyrsbad, simhall med 50-meters bassäng, undervisnings- och träningsbassäng samt relaxavdelning med gym.

Hemsida: http://www.fyrishov.se