Tung förlust mot Arlanda

A-laget förlorade söndagens hemmamatch mot topplaget Arlanda med 2-3 (1-2). IFK hamnade i underläge redan efter fem minuter och efter dryga kvarten stod det 0-2. Båda Arlandas mål gjordes av Kim Käck Ofordu som var nära att även göra 3-0 på ett fint skott som tippades över ribban av Joar Gadd Berglund i IFK-målet. Strax före halvtid reducerade IFK till 1-2 genom Adar Aras och i inledningen på andra halvlek kom 2-2 på en säker straff av Filip Cekol. IFK spelade bra under delar av andra halvlek och gick för ett segermål, men det blev istället Arlanda som gjorde 3-2 i den 85:e minuten.

Kommande lördag spelar Kamraterna borta mot Järfälla.

» Tabell och resultat

IFK Uppsala – FC Arlanda 2-3 (1-2)
Laguppställning, IFK Uppsala: Joar Gadd Berglund, Filip Carlsson, Musa Ali, Filip Cekol, Adar Aras, Daniel Michel, Abdulrahman Nizar Ali, Jonathan Kansa, Destiny John, Gustav Löfving Svensson, Kingsley Chibuike Okafor, Edim Fekovic, Eddie Omdal, Prince Sikiya, Abdirahmna Nur, Boudouin Kalema, Albin Eliasson
Mål: 0-1 Kim Käck Ofordu (5), 0-2 Kim Käck Ofordu (17), 1-2 Adar Aras (45), 2-2 Filip Cekol (47, straff), 2-3 Alessandro Moscardi (85)
Varningar: IFK: Adar Aras, Abdulrahman Nizar Ali, Kingsley Chibuike Okafor FCA: Antanas Brusokas, Guy Charles Fanko, Mykyta Khodakovski, Vadim Jevtushenko, tränare
Domare: Nael Ghazi Shabo (HD), Wesam Nabhany (AD1), Farhad Mirzayi (AD2)