Straffar fällde IFK på Lidingövallen

Trots ledning i halvtid föll A-laget borta mot nästjumbon IFK Lidingö med 2-1. Hemmalaget vände i den andra halvlekens inledning efter två straffar på dryga tio minuter. Resultatet innebär att IFK Uppsala ligger kvar på nedflyttningsplats efter fem omgångar. Målskytt för Uppsala var Boudouin Kalema.

» Resultat och tabell

IFK Lidingö FK – IFK Uppsala 2-1 (0-1)
Laguppställning, IFK Uppsala: David Berglund, Filip Carlsson, Musa Ali, Filip Cekol, Boudouin Kalema, Abdullah Abdifetah, Mechack Makuiza, Jonathan Kansa, Destiny John, Rasmus Wigren, Albin Eliasson, Abdulrahman Nizar Ali, Gent Maksutaj, Prince Sikiya, Edim Fekovic, Abdulrahman Nizar Ali

Mål: 1-0 Filip Cekol (28, straff), 2-0 Albin Eliasson (83), 2-1 Abdoul Hakim Hakizimana (85)
Varningar: IFKL: Hannes Rönnholmen, Jesper Stokki IFKU: Boudouin Kalema
Domare: Meysam Moosavi Ghahfarokhi (HD), Denis Madunic (AD1), Sam Schamborg (AD2)