Stötta IFK Uppsalas medlemsfond

Behövande medlemmar i IFK Uppsala har sedan 2015 möjlighet att ansöka om ekonomiskt stöd från föreningens medlemsfond. Det kommer ganska många ansökningar just nu och vi vädjar därför till företag och privatpersoner att stärka fondens kapital genom en gåva. De pengar ni skänker går till familjer som är i behov av hjälp för att deras barn ska kunna spela fotboll. Alla bidragsgivare omnämns på föreningens hemsida.

IFK Uppsala är en idrottsförening som vill ta ett ökat socialt ansvar. Vi vill bidra till att bryta utanförskap, främja integration och ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid. Därmed hoppas vi kunna medverka till att göra Uppsala till en lite bättre stad att leva i.

Vi verkar för att vår verksamhet ska vara tillgänglig för alla; även för de som kanske inte har råd. Behövande medlemmar kan därför ansöka om ekonomiskt stöd för att betala till exempel medlems- och lägeravgifter samt utrustning. Trycket på fonden är ganska stort och vi vädjar därför till företag och privatpersoner att stärka fondens kapital genom en gåva. Gåvans storlek är naturligtvis frivillig.

Bidrag till fonden sätts in på IFK Uppsalas plusgiro, 9 83 23-9. Det går även bra att swisha till 123-1132349. Märk er gåva med ”Fond” samt namn på bidragsgivare (person eller företag).

» Läs mer om IFK Uppsalas medlemsfond