Stockholmsserie för bandylaget

Under den gångna säsongen vann IFK Uppsala Bandy division 2. Sektionsstyrelsen, som under våren utrett förutsättningarna för att ta klivet upp i division 1, har beslutat att laget ska stanna kvar i tvåan. Beslutet motiveras främst av låg ekonomisk omsättning och liten organisation. Nu hoppas man kunna stärka verksamheten för att etablera sig i division 1 på sikt. Nästa säsong kommer IFK spela i en division 2-serie som administreras av Stockholms distrikt.

Under våren beslutades det att Mellansvenska distriktet, till vilket IFK tillhör, inte kommer att administrera någon division 2-serie nästa säsong. De uppländska klubbar som tillhör Mellansverige kommer därför att flyttas över till Stockholm, där det finns både division 2- och 3-serier. IFK är anmälda till division 2.

Sektionsstyrelsen gör den bedömningen att organisationen måste stärkas, att omsättningen måste öka och att laget, på sikt, bör etablera sig i division 1. Vi söker därför efter ledare som vill engagera sig för att hjälpa oss att uppnå dessa mål samt efter spelare som kan bredda och förstärka vår trupp.

Vi behöver bland annat:

– Styrelseledamöter
– Spelare
– Matchsekreterare
– Tränare
– Lagledare
– Materielansvarig

KONTAKT
Per Agius
Tfn: 073-576 65 70
E-post: per.agius@ifkuppsala.se