Konstmål av Michel när IFK vann mot Norrtälje

A-laget vann lördagens bortamatch mot BKV Norrtälje med 1-2 (1-1). Matchvinnare för IFK blev Daniel Michel som gjorde 2-1 i 80:e matchminuten.

Enligt rapporter från Norrtälje IP ska IFK Uppsala vara nöjda med 1-1 i halvtid. Hemmalaget hade bland annat två frilägen innan Kamraterna tog ledningen genom Kosret Abdullahizad, vars avslut styrdes i mål av en hemmaförsvarare. Norrtälje kvitterade sedan strax före halvtid genom Frederic Kayembe Ilolo.

I den andra halvleken spelade IFK bättre och segermålet kom med tio minuter kvar av ordinarie matchtid. Målskytt var Daniel Michel som cykelsparkade en hörnretur i mål.

I och med dagens seger klättrar IFK till andra plats i tabellen, tre poäng efter Viggbyholm som tidigare idag vann mot Sala med 3-0.

» Tabell och resultat

BKV Norrtälje – IFK Uppsala 1-2 (1-1)
Laguppställning, IFK Uppsala: Aga Rasool, Filip Carlsson, Filip Cekol, Hyaw Naizghi, Daniel Michel, Kosret Abdullahizad, Emrik Persson Engström, Axel Pettersson, Hossein Shojaeddin, Daniel Arancibia Holm, Musa Ali, Markus Eriksson, Abdulrahman Nizar Ali, Daniel Aramesh, Edim Fekovic, Bodry Kizi-Namputu
Mål: 0-1 Kosret Abdullahizad (19), 1-1 Frederic Kayembe Ilolo (44), 1-2 Daniel Michel (80)
Domare: Namik Idrizovic (HD), Jacob Wahlgren (AD1), Babak Naghibi (AD2)
Varningar: BKV: Isac Einarsson, Edon Shabanaj IFK: Daniel ArameshBodry Kizi-Namputu