Klara instruktörer 2015

Det är nu klart att Stephen Odur, Haisem Ismail och Goran Marsenic kommer att fortsätta som instruktörer i IFK även under 2015.

Det blir få förändringar på ledarsidan inför 2015. Stephen Odur kommer, precis som under 2014, att dela sin tjänst som A-lagstränare och chefsinstruktör. I det senare uppdraget ingår bland annat att fortsätta implementera föreningens spelarutbildningsplan bland ungdomslagen.

Haisem Ismail kommer att ansvara för föreningens U19-lag och  U17-laget kommer att ledas av Goran Marsenic. Haisem och Goran arbetade under 2014 med föreningens U17-lag.

— Det känns väldigt bra att få fortsätta bygga vidare tillsammans med A-truppen. Som seriesegrare är det naturligt att harmonin i truppen just nu är bra, men nu handlar det om att återigen börja om och framförallt ha båda fötterna på jorden. Vi är långt ifrån färdiga och måste hela tiden ha det som utgångspunkt. Förutom att jobba vidare med A-truppen känns det väldigt bra att få fortsätta utveckla ungdomsverksamheten som är en stor del av den totala verksamheten, säger Stephen.

— Vi är väldigt glada över att kunna fortsätta samarbetet med dessa tre kompetenta ledare, säger Jonas Hjelm i fotbollssektionsstyrelsen.