Förlust mot Arlanda

IFK föll under lördagen i en målrik match på Midgårdsvallen i Märsta. Det var dock IFK som tog ledningen efter dryga kvarten genom Kingsley Chibuike Okafor. Därefter utjämnade Arlanda genom ett självmål och före halvtid hade hemmalaget utökat till 3-1. Daniel Michels 3-2-mål i den 66:e minuten tände visst hopp hos Kamraterna, men redan två minuter senare kom 4-2. Matchen slutade till sist 5-3.

» Tabell och resultat

FC Arlanda – IFK Uppsala 5-3 (3-1)
Laguppställning, IFK Uppsala: Oskar Anderek, Filip Carlsson, Musa Ali, Aldin Fejzic, Daniel Michel, Abdulrahman Nizar Ali, Emrik Persson Engström, Destiny John, Boudouin Kalema, Gustav Löfving Svensson, Kingsley Chibuike Okafor, Elliot Seiler, Jonathan Kansa, Edim Fekovic, Artin Gourghe
Mål: 0-1 Kingsley Chibuike Okafor (17), 1-1 Självmål (24), 2-1 Herekol Bayram (24), 3-1 Muktar Ahmed (45+1), 3-2 Daniel Michel (66), 4-2 Muktar Ahmed (68), 5-2 Herekol Bayram (77), 5-3 Destiny John (90+3)

Varningar: FCA: Muktar Ahmed IFK: Edim Fekovic
Domare: Lukas Wallin (HD), Jakob Wahlgren (AD1), Farhad Mirzayi (AD2)