Begränsat antal åskådare på söndag

På söndag, 16 augusti, tar IFK Uppsala emot Västeråslaget Syrianska Kerburan i division 3 norra Svealand. Matchen spelas på Lötens konstgräs som kommer att vara A-lagets tillfälliga hemmaarena under hösten. Vi vill upplysa om att vi endast kommer att släppa in i förväg inbjudna anhöriga till A-lagets spelare och ledare.

Svenska Fotbollförbundet ändrade i måndags sina riktlinjer för publik på matcher så att det nu är tillåtet att ha upp till 50 åskådare, förutsatt att arrangemanget uppfyller att antal kriterier:

https://www.svenskfotboll.se/4a245e/globalassets/bilderblock/2008/svensk-fotbolls-verksamhet-under-corona—beslut-riktlinjer-och-rad-2020-08-10.pdf

IFK Uppsala anser att föreningen klarar dessa krav och kommer därför att släppa in ett begränsat antal, särskilt inbjudna, åskådare (givetvis högst 50). Det handlar enbart om i förväg inbjudna anhöriga till A-lagets spelare och ledare. Vi ber övriga intresserade att respektera att vi med nuvarande bestämmelser tyvärr inte har möjlighet att ta in andra besökare!

Matchen kommer att rapporteras på Livescore.