1-3 mot Håbo

A-laget mötte under lördagen division 2-laget Håbo FF på Österängen. IFK inledde bra och tog ledningen en kvart in på matchen. Målskytt var Ahmed Ahmed.

IFK hade ganska bra kontroll över matchen i första halvlek, men en sen kvittering för Håbo gav gästerna ny energi och i andra halvlek var det Håbo som förde spelet. Anton Sjögren ordnade både 1-2 och 1-3 och gästerna hann även med att missa en straff.

I nästa vecka åker IFK:s A-lag på träningsläger (i Spanien) och nästa träningsmatch spelas mot division 3-laget Newroz FC den 1 april.

IFK Uppsala – Håbo FF 1-3 (1-1)
Mål: 1-0 Ahmed Ahmed, 1-1, 1-2 Anton Sjögren, 1-3 Anton Sjögren
Laguppställning, IFK Uppsala: Filip Wengelin, Mokhtar Salih, Lukas Martinsson, Alan Soufi, Simon Wallentinsson (U19), Robin Nguyen, Omar Ali, Robin Ahman (U19), Balen Nouri, Hyaw Naizghi, Ahmed Ahmed. Avb. Dennis Kumric, Philip Basala, Emrik Engström (U19), Filip Cekol (U19), Hazem Qaoud (U19)