1-3 mot Gute

IFK inkasserade ytterligare en förlust i division 2; denna gång hemma mot FC Gute som vann lördagens match på Lötens IP med 3-1 (3-1). Kamraterna släppte in två enkla mål i slutet på första halvlek inom loppet av fem minuter och kunde därefter inte gå ikapp trots visst spelövertag i andra halvlek.

Matchens huvudsponsor, Wooden Fitness, utsåg Abdulrahman Nizar Ali till bästa spelare i IFK.

Nästa hemmamatch för A-laget spelas redan kommande onsdag då laget gästas av Viggbyholm.

» Highligts, UNT
» Tabell och resultat

IFK Uppsala – FC Gute 1-3 (1-3)
Laguppställning, IFK Uppsala: Joar Gadd Berglund, Filip Carlsson, Musa Ali, Filip Cekol, Adar Aras, Abdulrahman Nizar Ali, Mechack Makuiza, Jonathan Kansa, Boudouin Kalema, Kingsley Chibuike Okafor, Edim Fekovic, Rasmus Wigren, Elliot Seiler, Isac Barkfeldt, Gustav Löfving Svensson, Albin Eliasson
Mål: 0-1 Ossian Ogestad (4) , 1-1 Adar Aras (10), 1-2 Neil Hillion (37), 1-3 Abou David Mendy (41)
Varningar: IFK: Adar Aras, Filip Carlsson FCG: Peter Öhman, David Rasmusson
Domare: Jesper Fredholm (HD), Wesam Nabhany (AD1), Almir Fejzic (AD2)