0-5 mot Hudiksvall

A-laget föll tungt i lördagens hemmamatch mot Hudiksvall. Gästerna vann med 5-0 och matchen avgjordes i allt väsentligt i slutet av den första halvleken när Hudiksvall gjorde både 2-0 och 3-0 inom loppet av några minuter. Hudiksvalls seger var naturligtvis odiskutabel även om IFK både kunde och borde ha gjort mål på några av de kvalificerade chanser som man ändå skapade.

Nästa söndag, sista april, spelar Kamraterna borta mot Kvarnsveden.

» Tabell och resultat

IFK Uppsala – Hudiksvalls FF 0-5 (0-3)
Laguppställning, IFK Uppsala: Joar Gadd Berglund, Eddie Omdal, Filip Carlsson, Musa Ali, Filip Cekol, Adar Aras, Abdulrahman Nizar Ali, Jonathan Kansa, Destiny John, Boudouin Kalema, Kingsley Chibuike Okafor, Robin Henriksson, Lucas Habtemikael, Daniel Michel, Prince Sikya, Elliot Seiler, Abdirahman Nur
Mål: 0-1 Axel Näslund (1), 0-2 Araya Zerai (40), 0-3 Axel Näsholm (44), 0-4 Axel Näsholm (57), 0-5 Siye Abera (65)
Varningar: IFK: Kingsley Chibuike Okafor, Filip Cekol HFF: Liam Collings
Domare: Teddy Dahlin (HD), Farhad Mirzayi (AD1), Wesam Nabhany (AD2)