4-4 mot Sala

Lördagens träningsmatch mot division 3-laget Sala FF slutade oavgjort, 4-4. I halvtid hade hemmalaget Sala ledningen med 4-2, men IFK hämtade upp underläget och var nära att avgöra i matchens slutskede. Kvitteringen kom på en frispark av Omar Ali i den 71:a minuten.

– Vi ger bort några enkla mål när vi tappar en 2-1-ledning i första halvlek. I andra såg det däremot lite bättre ut, säger IFK:s tränare Stephen Odur.

– Jag ville ha tufft motstånd och det fick vi, sade Salas tränare, Henrik Alriksson, till Sala Allehanda efter matchen.

Sala FF – IFK Uppsala 4-4 (4-2)
Laguppställning, IFK: Fabian Thelander, Umit Aras, Lukas Martinsson, Remiggio Semiti, Robin Nguyen, Rodi Haydar, Omar Ali, Ahmed Abdi, Philip Basala, Jens Hägg. Avbytare: Filip Wengelin, Daniel Arancibia Holm (U19), Filip Carlsson (U19), Elias Embaye (U19), Goran Garo (U19), Ahmed Ahmed (U19)
Mål: 1-0 (19), 1-1 Rodi Haydat (22), 1-2 Jens Hägg (26), 2-2 (30), 3-2 (32, straff), 4-2 (39), 4-3 Omar Ali (60), 4-4 Omar Ali (71)