Serieledning efter 4-0 mot Procyon

IFK Uppsala övertar serieledningen efter 4-0 (1-0) borta mot tabelljumbon Procyon. Hemmalaget inledde matchen bra, men Kamraterna kunde ta över initiativet och i mitten av den första halvleken gav Daniel Michel Kamraterna ledningen efter fint kombinationsspel i straffområdet. I andra halvlek gjorde Hossein Shojaeddin ytterligare två mål, varav ett på frispark. Daniel Aramesh fastställde därefter slutresultatet till 4-0 efter en fin djupledslöpning.

Nästa söndag spelar IFK hemma mot Västerås. Den matchen spelas på Lötens IP kl. 14.00.

» Tabell och resultat

Procyon BK – IFK Uppsala 0-4 (0-1)
Laguppställning, IFK Uppsala: Robin Henriksson, Filip Carlsson, Simon Wallentinsson, Filip Cekol, Hossein Shojaeddin, Daniel Michel, Kosret Abdullahizad, Emrik Persson Engström, Robin Ahmad, Hyaw Naizghi, Daniel Arancibia Holm, Puneet Singh, Daniel Aramesh, Axel Pettersson, Ghalib Farah, Bodry Kizi-Namoutu, Aga Rasool
Mål: 0-1 Daniel Michel (22), 0-2 Hossein Shojaeddin (64), 0-3 Hossein Shojaeddin (77), 0-4 Daniel Aramesh (77)
Domare: Stefan Fredriksson (HD), Almustafa Abdullah (AD1), Andreas Wiklander (AD2)