Klar seger mot Fanna

IFK Uppsala avgjorde söndagskvällens hemmamatch mot Fanna redan i första halvlek. Stundtals riktigt bra spel i kombination med hög effektivitet gav laget en komfortabel 5-0-ledning i halvtid. Den andra halvleken blev en mer avslagen historia och matchen slutade 5-0. Resultatet innebär att Kamraterna behåller serieledningen.

» Tabell och resultat

IFK Uppsala – Fanna BK 5-0 (5-0)
Laguppställning, IFK Uppsala: Aga Rasool, Filip Carlsson, Simon Wallentinsson, Filip Cekol, Hossein Shojaeddin, Daniel Michel, Aria Alizadeh, Kosret Abdullahizad, Robin Ahmad, Daniel Arancibia Holm, Musa Ali, Dennis Cifuntes, Puneet SIngh, Emrik Persson Engström, Daniel Aramesh, Hyaw Naizghi, Serhat Akay
Mål: 1-0 Hossein Shojaeddin (10), 2-0 Daniel Michel (13), 3-0 Kosret Abdullahizad (41), 4-0 Musa Ali (45), 5-0 Hossein Shojaeddin (45+2)
Varningar: IFK: Daniel Arancibia Holm, Puneet Singh FBK: Mahmoud Messaoudi, Basadie Drammeh
Domare: Karo Hovhannisian (HD), William Jonsson (AD1), Tim Lagneteg Nilsson (AD2)