IFK föll mot Västerås

IFK föll i lördagens bortamatch mot Västerås IK med 3-2 (0-0). IFK hade ledningen med både 1-0 och 2-1, men ett par olyckliga minuter i mitten av andra halvlek gav Västerås tre välbehövliga poäng i matchen kring nedflyttningsstrecket. Matchens delikatess var annars Kosret Abdullahizads frisparksmål från 25 meter.

» Tabell och resultat

Västerås IK – IFK Uppsala 3-2 (0-0)
Laguppställning, IFK Uppsala: Robin Henriksson, Puneet Singh, Filip Carlsson, Robin Ahmad, Filip Cekol, Kosret Abdullahizad, Aria Alizadeh, Daniel Michel,  Tobias Frödin, Herman Mérida Lindgren, Innocent Kakooko. Avb. Emrik Persson Engström, Adam Ledung, Boudouin Kalema, Jacob Torakai, Hazem Qaoud
Mål: 0-1 Aria Alizadeh (47), 1-1 Karwan Zarifnejad (55), 1-2 Kosret Abdullahizad (62), 2-2 Bender Abduselam Beyan (72), 3-2 Tim Ekstrand (76)
Domare: Roger Giró (HD),  Martin Johansson (AD1), Babak Naghibi (AD2)
Varningar: VIK: Jacob Eneroth, Karl Nyman, Sirwan Zarifnejad  IFK: –