3-1 mot Spånga

A-laget vann söndagens hemmamatch mot Spånga med 3-1 (1-1).  Gästerna tog ledning på frispark redan i den femte minuten. IFK utjämnade strax före halvtid genom Aria Alizadeh och bara ett par minuter in i andra halvlek kunde Alizadeh även göra 2-1. Slutresultatet fastställdes av Daniel Michel som gjorde 3-1 i den 84:e minuten.

Resultatet innebär att IFK klättrar till femte plats i tabellen. I nästa omgång spelar Kamraterna borta mot Gideonsberg.

» Resultat och tabell
» Referat, Spånga IS

IFK Uppsala – Spånga IS FK 3-1 (1-1)
Mål: 0-1 Markus Blomquist (5), 1-1 Aria Alizadeh (42), 2-1 Aria Alizadeh (46), 3-1 Daniel Michel (84)
Laguppställning, IFK: Robin Henriksson, Filip Carlsson, Simon Wallentinsson, Filip Cekol, Robin Ahmad, Daniel Michel,
Aria Alizadeh, Kosret Abdullahizad, Boudouin Kalema, Robin Nguyen, Daniel Arancibia Holm. Avb. Jakob Hermansson, Ethan Gnanmien, Herman Mérida Lindgren, Edim Fekovic, Musa Ali, Serhat Akay, Aga Rasool
Domare: Alexander Jidemo (HD), Ahmed Fidow (AD1), Felix Holmqvist (AD2)
Varningar: IFK: – SIS: Abdoul Diallo, Wilondja Fataki, Frans Gabro, Yavuz, Akkas