IFK avgjorde på tilläggstid mot Värtan

A-laget tog under lördagen sin förstatrepoängare i seriespelet och den kom på bortaplan mot serieledande Värtan. Matchen på Hjorthagens IP slutade 0-1 sedan Innocent Kakooko satt en straff på tilläggstid.

Enligt rapporterna från Hjorthagens IP var IFK det bättre laget i den första halvleken, då man även skapade halvlekens bästa målchans. I andra halvlek tog hemmalaget över allt mer och skapade flera farliga målchanser, men IFK hade marginalerna på sin sida och kunde till sist avgöra på tilläggstid. Målet kom på straff där Värtan ville ha offside i situationen före straffen.