Nighttime football

IFK Uppsala bidrar till att det varje lördagskväll spelas en minicup. Vårt mål är att få ungdomar och unga vuxna från problemfyllda områden och miljöer att komma till oss i Diöshallen. IFK Uppsala Nighttime footballs motto är att ”Var än du bor och varifrån du än kommer är du välkommen”. Alla som kommer till IFK Nighttime tas om hand av våra erfarna och inspirerande ledare och delas in i lag. Ett av våra främsta syften är att ungdomar från olika områden i Uppsala ska lära känna varandra oavsett från vilka delar av staden deltagarna kommer från.

Vissa gånger är kriteriet för att kunna vinna ”turneringen” att det finns minst en spelare från vardera östra, västra, norra och södra Uppsala i laget. Vi delar in Uppsala i fyra delar, där Stenhagen, Gottsunda, Gränby och Sävja hamnar i olika lag. Andra gånger är kriteriet för att kunna vinna ”turneringen” vara att det finns minst en tjej med i laget. Det är alltså kritikerna för att vinna ”turneringen”, för att delta behöver man bara komma och delta.

På IFK Uppsala Nighttime football inkluderar vi alla som vill i staden till en meningsfull sysselsättning samt att vi skapar nya kontaktytor för ungdomar i Uppsala.

Vi söker ert stöd för att kunna genomföra projektet ”Nighttime football” för Uppsalas ungdomar. Kontakta oss för fakturauppgifter på: sponsor@ifkuppsala.se eller Swisha oss valfritt belopp på 123-2158186

Glädje – Kamratskap – Kompetens – Engagemang sedan 1895