F05

Job: 2017-Idrott-UNT-IFK Uppsala Group: IFK Uppsala - F04-05
Job: 2017-Idrott-UNT-IFK Uppsala
Group: IFK Uppsala – F05

IFK Uppsala F05 drivs i samarbete med projektet Ronjabollen. Ni är välkomna att kontakta oss om ditt barn vill vara med.

Laget har en egen hemsida på Laget.se.

F05 SÖKER TRÄNARE

Vi är ett glatt gäng flickor -05 som spelar fotboll i IFK Uppsala. Vi tränar 1 dag i veckan och ska snart börja spela match på helgerna. Vårt lag startades 2016 i samarbete med TRIS (tjejers rätt i samhället). Nu söker vi vår/våra nya tränare/instruktörer.

Du är en tjej eller kille som kommer att ansvara för våra träningar och matcher. Du behöver inga direkta förkunskaper mer än att tycka fotboll är det roligaste du vet och att vara vår coach! Vi vill att du kan börja så snart som möjligt. Ersättning och ledarkläder utlovas och IFK Uppsala erbjuder grundläggande utbildning.

Vid intresse eller frågor kontakta Johanna Wik.

Vi hoppas du är den vi söker som vår nya tränare.

Glada hälsningar

Tjejerna i IFK Uppsala F05

KONTAKT

Johanna Wik
Tfn: 072-721 78 13
E-post: johanna.wik@ifkuppsala.se

ANMÄLAN

När du anmält ditt barn så kommer vi att informera lagets ledare och se om det finns plats kvar. Vi kommer därefter att meddela er på den e-postadress ni angivit i anmälan. Om det finns plats kvar så kommer vi att lägga in spelaren i IFK Uppsalas medlemsregister och därefter skicka en faktura på medlems- och aktivitetsavgiften. Avgifterna framgår av https://www.ifkuppsala.se/medlemskap/. Anmälan innebär alltså att man bestämt sig för att spela med IFK Uppsala. Kontakta berörd ledare för eventuella provträningar innan ni bestämmer er. Frågor om föreningen skickas med fördel till info@ifkuppsala.se.

Information om lagets träningar hittar ni på lagets hemsida (se ovan).

Barnets namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Anmälan till (lag):

Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN)

Förälderns namn:

Telefonnummer

Adress

Postnummer

Ort

Övriga kommentarer

Ja, jag kan som förälder tänka mig att hjälpa till som ledare.


(obligatorisk) Genom att ansöka om medlemskap i IFK Uppsala godkänner jag att lämnade personuppgifter lagras för olika ändamål kopplade till verksamheten. Jag godkänner även att namn och eventuella bilder får omnämns på hemsida eller sociala media som administreras av föreningen. Personuppgifter raderas på anmodan eller då medlem meddelar föreningen att medlemskapet upphör. Radering av uppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Glädje – Kamratskap – Kompetens – Engagemang sedan 1895